About

În acest blog veţit găsi multe lucruri, toate izvorâte din adevărul că cel mai real lucru din lume sunt gândurile noastre.

“lumea este vis in mintea lui Dumnezeu; fizica cuantica o intareste astazi: o realitate apare in manifestare in momentul in care este observata, perceputa!”

http://andreirungureanu.blogspot.com/p/legile-kybalionului.html

Tot ce denumim materie pe pământ este organizarea ei ca efect al gândurilor noastre. Puteţi spune că nu?

“La început a fost Cuvântul!” Dar poate a fost gândul. Gândul Dumnezeiesc, Voinţa Atotcuprinzătoare, care a început să diversifice Universul, să îi dea un sens.

9 comentarii Add your own

  • 1. Şerban Stănescu  |  3 februarie 2015 la 2:07 pm

    Zaraza, fac o precizare: multă lume, confundă LOGOS-ul divin, cu vorbirea articulată!
    Aşadar: LA ÎNCEPUT, A FOST CUVÂNTUL (Adecătelea: VIBRAŢIA).
    Dacă tot îţi plac Legile Kibalionului, care de fapt sunt Principiile Hermetice, atunci e clar că ŞTII ASTA! 😉
    OK!
    Am şters-o, că am treabă multă! 😉
    Ne vedem mai încolo! (Stai să mă orientez niţeluş! .o )

    Răspunde
    • 2. zaraza26  |  12 august 2016 la 10:18 am

      Blog-ul asta nu m-a anuntat ca un comentariu asteapta aprobare. Nici nu mai stiam ce setari am facut aici. Importanta aceasta precizarea a ta! Daca ne duce mintea sa ne dam seama, bine. Daca nu, trebuie sa avem „noroc” sa ne spuna altcineva. Oricum, aceste adevaruri nu se pot exprima perfect in cuvinte. Trebuie simtite cu sufletul.

      Răspunde
  • 3. castanman  |  12 august 2016 la 8:16 am

    De ce taci pe blog?

    Răspunde
    • 4. zaraza26  |  12 august 2016 la 10:12 am

      Fiecare aparitie a mea in mediul virtual se face dupa cum simt. Am inceput fiecare blog avand in minte o anume fateta a mea. Nu ma pot limita la un singur blog, profil de facebook sau forumuri. Precizez ca am un singur profil de fb, sa nu se inteleaga altceva… Nu am nevoie de doua profile pe acelasi forum, site etc. La inceput am scris mai mult pe blog avand si mai mult timp. Apoi am devenit mai activa pe facebook. In functie de ce vreau sa spun, public pe forumuri, facebook, blog-uri. Cel mai activa as vrea sa fiu in mediul real, dar aici nu ma pot desfasura pe cat as vrea. Si asa am ales sa fiu activa in mediul virtual. In plus, mediul virtual imi asigura prietenii pe care nu i-as gasi in acest orasel unde locuiesc. Lumea e mare, posibilitatile de exprimare sunt practic infinite si profit de orice sansa.
      http://hapleasifrosa.blogspot.ro/
      In dreapta pe blogul de mai sus gasesti o trimitere pe primul meu blog, Toate la timpul lor.
      A, si eu sunt in permanenta schimbare… Poate voi mai publica pe aceste bloguri… sau poate nu. Poate apare ceva nou, un nou „facebook”, cine stie…

      Răspunde
      • 5. castanman  |  12 august 2016 la 10:17 am

        As fi fost curios de evolutia ta, dar dat fiind faptul ca in afara de wordpressul asta nu prea umblu prin virtual, ma tem ca vei ramane o necunoscuta. Dintr-un orasel. De provincie. Ca si al meu.

  • 6. zaraza26  |  12 august 2016 la 12:00 pm

    Teama asta… poate nu asta e teama ta cea mai mare, de vreme ce se poate rezolva. Toate… la timpul lor, nu-i asa?
    O, ba da, ba da, voi ramane o necunoscuta, ca tocmai am citit ce zicea Brancusi: femeia – Isis – trebuie sa ramana totdeauna macar cu un văl din cele sapte, acoperita: cu vălul misterului…
    https://www.brancusiealmeu.ro/
    Voi publica intai cate ceva din trecut, ca vad ca am publicat Castelul din carti de joc, care de fapt intai a aparut pe facebook. Si de atunci a mai aparut cel putin o nota. Acolo asa public texte mai lungi introspective, sub forma de note. Am observat ca nu prea sunt citite. Dar e ok. Sau poate doar nu ai ce comenta la asemenea texte. De asemeni, daca ai intrebari, nu te sfii.
    Ca sa afli pe unde se afla o fiinta, ar trebui sa o cunosti nemijlocit. In conditiile mediului virtual, e necesar sa ma prezint fara cosmetizari. Eu comunic mai usor in scris, dar in realitate pot fi timida, pot sa ma si balbai… Am si defecte, am si calitati. Am multe realizari, dar greul abia incepe. Stiu ca nivelul relatiilor cu ceilalti sunt o buna oglinda pentru ceea ce sunt. De aceea comunicarea interumana este esentiala pentru mine.

    Răspunde
  • 7. mug  |  7 noiembrie 2016 la 3:10 pm

    Sehr schön hier. Gut für Sie.
    Aber , ich habe nicht recht verstanden.

    Răspunde
  • 8. Orion  |  30 martie 2017 la 10:05 pm

    Salut, nu stiam ca ai blog.
    Daca am aflat, am zis sa-ti intorc vizita.

    O mica observatie am. Fizica cuantica e ceva atit de ezoteric incit e bine sa ne ferim sa tragem concluzii din ea. Orice fel de concluzii. E poate chiar mai ezoterica decit crestinismul cel mai mistic, tocmai pentru ca pe de alta parte are o oarecare baza experimentala.
    In rest, ca o fi avut dreptate evanghelistul sau Marx, e ceva care nu ma rusinez sa recunosc ca ma depaseste. 🙂

    Răspunde
  • 9. zaraza26  |  31 martie 2017 la 7:58 am

    🙂 Poate tocmai pentru ca e mai ezoterica decat crestinismul ma simt atrasa de ea. Concluziile mele nu sunt definitive… In rest, totusi prefer sa bat campii despre fizica cuantica, decat sa vorbesc despre vreme, retete culinare, politica si alte marafeturi. Nu putem controla ce e in jurul nostru, dar ne putem controla gandurile. Poate ca aici e o cheie…

    Răspunde

Lasă un comentariu

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed