Frumosii nebuni ai secolului XXI

10 octombrie 2012 at 2:51 pm Un comentariu

La nivel stiintific, facem descoperiri tot mai surprinzatoare! Mecanica clasica ramane doar un punct in urma noastra, biologia se intrepatrunde cu tot felul de discipline, dar cu toate astea omul ca fiinta rationala nu pare prea rationala. Societatea este in suferinta, are convulsii, marii bogati se pare ca raman bogati, oamenii de rand sunt oameni care… stau la rand? Pana cand?

O adiere proaspata vine dinspre cei care cred ca realitatea aceasta este o iluzie, ca gandurile noastre sunt adevarata realitate. Pana acum omul s-a balansat intre Dumnezeu si materialism, ambele avand adeptii lor. Dar capata teren argumentele ca stiinta gaseste dovezi in sprijinul ideii ca Dumnezeu este de fapt o constiinta universala, ca baza acestei lumi este un camp de informatie care ordoneaza acest univers sau multivers, cum doriti.

Pe baza acestei idei un grup numeros de oameni simt, sustin, aduc argumente, ca mentalul nostru este parte din constiinta universala si ca urmare, omul este parte integranta din constiinta universala. Corpul fizic este doar un vehicul pentru acest mental, creat sa ne deserveasca in acest micro-univers pamantesc, cu legile binecunoscute de pana acum. In acest micro-univers insa, am creat foarte multa dizarmonie. Priviti natura! Exista lanturi trofice, exista un circuit al apei in natura. Oamenii insa produc gunoaie, mintea lor e stresata de ceea ce tot ei au creat de-a lungul miilor de ani! De ce? Pentru ca in acest micro-univers ne-am jucat cum am vrut, iar acum am experimentat suficient aceasta lume. Rezultatele se vad, cum am spus, am creat dizarmonie. Armonia e pe ici, pe colo, putina iubire, putina prietenie, putina incredere. In rest, multa ura, dusmanie, neincredere, frica, respingere, nedreptate, dezacorduri, egoism, suferinta, boala. Ajunge!!

Nu ne costa nimic, dar absolut nimic, sa verificam daca se poate trai si altfel! Exista multi oameni pe pamant care sunt convinsi ca se poate, ei asa traiesc, oferind iubire, prietenie, ajutor! Dar adevarata schimbare nu va veni de la ei decat daca fiecare se va stradui sa ofere iubire, prietenie, ajutor! Noi suntem semintele noii ere, tinerii si copiii care sunt destepti, inteligenti, dar nu-si gasesc de lucru si par indiferenti sunt si ei semintele noii ere. Ei nu-si mai gasesc locul in aceasta societate. O data schimbata societatea intr-o masura mai mare, ei vor inflori si vor aduce noi descoperiri in stiinta si tehnica. Ei nu mai gandesc ca acum 100 de ani, ei au rupt cu vechile credinte si nazuiesc spre o lume cum inca nu ne putem nici imagina!

Iata ce spune un om, un suflet care crede in noua era:

http://noulpamant.ro/interviuri-de-suflet/5-intrebari-pentru-suflet-raspunde-severina-soare/

„Societatea actuala in intreaga lumea urmeaza o cale a schimbarii, pe care intodeauna a parcurs-o prin diferite forme . Intodeauna au existat in istoria omenirii etape transfomatoare, de la un mod de viata, de gandire, catre altceva nou. Ceea ce urmeaza este constientizarea rezultatelor actiunilor noastre de pana acum a invatarii din greseli; va fi o trezire accelerata marcata prin distrugerea vechilor sisteme si aparitia altora noi intre care va exista o perioada de framantari intense; ”lupta” se va da intre vechi si nou.. Pentru cei puternic ancorati in materialism si frici, care pun pret pe imaginea exterioara cu care se identifica, care ruleaza doar pe programe biologice ce au la baza doar supravietuirea si deci interesul propriu, aceste schimbari vor fi percepute foarte dureros. A nu te opune schimbarii , a lasa noul sa se manifeste este calea cea mai simpla spre a descoperi cine esti, ce esti, de ce esti aici si ce rol ai. Am convingerea ca omenirea va atinge un nivel mult diferit de cel actual, in care orice actiune va avea la baza iubirea pentru seamanul lui, disparand astfel rostul proprietatii personale si odata cu ele si infractiunile, bolile care sunt bazate in prezent pe disfunctii emotionale, necesitatea ca o moneda de schimb sa existe deoarece omul va acorda importanta pe folosirea potentialului propriu nu in sens comercal ci pentru a indumnezeii locul. Daca in prezent majoritatea omenilor presteaza o activitate motivati de bani si acumulare materiala, in un maine cand se vor elibera de fricile de supravietuire isi vor folosi potentialul pentru a-l perfectiona si pune la dispozitia celorlalti, gasind in asta satisfactia suprema. Tehnologia va avansa atat de mult incat ceea ce astazi ne pare SF,  maine va fi ceva normal. In toata aceasta transformare vom avea suportul unor fiinte din exterior despre care acum stim foarte putin. Insa toate acestea nu se pot intampla brusc peste 5 sau 10 ani, consider ca va fi necesara o perioada de cel putin 150 de ani pana la deplina lor realizare. Pana atunci demersul schimbarii pentru distrugerea vechiului se va accelera mai ales incepand cu aceasta toamna.”

Reflectati profund asupra a ceea ce ati citit aici! Nu va costa nimic sa sadim semintele, sa indraznim sa construim o lume noua! Si daca ceva nu e clar, mai cititi peste o saptamana! Cu siguranta veti avea alta viziune, mai luminoasa, mai optimista!

Entry filed under: Spiritualitate.

Un comentariu Add your own

  • 1. danverab  |  11 octombrie 2012 la 8:08 am

    Minunat articol, de o profunzime si intelepciune extraordinara. Sunt intr-u totul de acord cu el. Multumesc pt lecturarea lui!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te altor 47 de urmăritori

Primele viorele din gradina mea! Vi le ofer!

Risipirea norilor…

Panseluta-minune

Rasarit

Carciumarese din gradina mea

Mar imbujorat in Moldova

Clăi de fân în Ardeal

Ianuarie 2012

Ghioceii lui 10 martie 2012

Pisica mea africana

Alo, am ajuns cu bine, dar ma simt cam straina!…

Crizantema

Invitatie de nerefuzat la o plimbare

Apus de soare la Tasnad

Prima mea floare de ceara

Buburuza

Orice drum duce undeva!


%d blogeri au apreciat asta: